Loading...
Vakgebieden2022-01-04T14:37:57+00:00

Persoonlijke conflicten

Relatieproblemen,  een probleem met je buren of in de familie, ruzie over een nalatenschap, vaak  zou je het zo graag anders willen oplossen, maar kom je er onderling niet uit. Wij zoeken samen met jullie naar een oplossing, zodat je uiteindelijk niet voor de rechter komt te staan.

Arbeidsconflicten

Een arbeidsconflict is voor niemand fijn. De productiviteit gaat omlaag en de stress omhoog. En als het arbeidsconflict uit de hand loopt, resulteert dat vaak ook nog eens in ziekteverzuim. Met alle gevolgen van dien. Vaak willen werkgever en werknemer hetzelfde. Gewoon lekker met elkaar werken. Ervaar je een probleem op de werkvloer? Kies dan voor onze mediation of bemiddeling!

ondernemers die een conflict hebben in apeldoorn

Ondernemers conflicten

Ruziënde directieleden, een conflict met de ondernemingsraad, een leverancier, huurder of afnemer. Medeaandeelhouders die ineens een andere kant op willen of een samenwerkingsafspraak die toch niet zo mooi uitpakt als je dacht. Hoe dan verder? Je wilt graag de oplossing in eigen hand houden en de relatie herstellen. Ben je bereid om samen te zoeken naar een (creatieve) oplossing? Neem dan een mediator of bemiddelaar van descheidsman.nl in de hand.